Owner Post Them Follow Dash



OfficialSchasprouse
ShakinaIsmail

Schasprouse


Hey , You are welcoming here . This is SchaSprouse official bloggie . All in this blog is Mine , unless stated . No copycat here . last but not least,
behave yourself !


alien comel

Tagboard

⊰ChitChat!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
[leave any comment here i'll update later]


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

hello!

Assalamualaikum ,
  I'm a Dreamer | via Tumblr
hye guys .. lama tak mengupdate kan .. hehe sehad ? hope semuanyaa sehad yea . sha alhamdulillah sehad sehad aje ... makin sehad rasanya hahaha ... soo mana nak start ek ? hewww lama sangat tinggal dunia blogger ni last update beberapa bulan yang lalu , see tarikh pun tak ingat . too many Kerengga's i eat .. muahaha k k im joking ... lama tak gurau-gurau ehee .. ehem lets start our bedtime story bebeyhhh ...

1.Suri Rumah Yang Berjaya

cuti 3 bulan yang sangat indah ... duduk rumah belajar mcm mano nak menjadi houseWIFE yang berjaya .. alahamdulillah .. berjaya la juga .. bak kata ibu ... "dah lulus dah tggu greenlight je" .. cehhh nampak tak permainan ibu ? hahaha .... tunggu punya tunggu .. result pun keluar ... wah agak kecut perut la juga enn .. siapa tak takut woo walaupun korunk ckp *amek result je pun* but! dia punya cuak tu .. pehhh . rasa sendiri la k . penat explain -..- haha .. my result ? ahaa biar la rahsia . biarlah family , sahabat handai dan yang terdekat sahaja yang tau ... tak cemerlang ? huish ... ya i admit 9A's is not mine .. but alhamdulillah ... still boleh bernafas dgn lega apabila struggle yang lastminute HEHE . k tanak cite lelebih ..



2.Management & Science University

dapat result ... mcm biasa kakak excited lebih daftarkan shaa masuk msu .. *what the meaning of msu brohhhhh* k k lekkk adik adik . pada yang tak tahu .. msu is stand for Management & Science University .. k faham ? *angguk-angguk* good! hehehe so kakak selitkan sha kat msu shah alam , senang kan .. kakak belajar situ juga so senang nak pantau katanya .. ehekkss ... sha masuk intake april .. so far ... hmmm not bad la .. tak berani kata apa apa sebab! sha baru shortsem .. dua subject je pung .... so tak tension sangat lah haha ...

3.Dip In Public Relation

memandangkan sha ni seorang yang sangat ringan mulut like pokpekpokpek kannnn . so selepas dah mengadakan mesyuarat tergempak bersama keluarga tercinta , i decide to taking Diploma In Public Relation ... *what's thatttt?!* hahaha i know .. bidang sha ni tak ramai yang tau ... sangat susah woo wa mau explain .. apa kata anda search di google! zaman moden ni kan dihujung jari je semuaaa ... hehehe .. dah search ? haaa faham dah ? aaaaa good good *nah gula-gula* haha k k sambung balik ...

4.Student Life

Msu its soooo big .. nampak je kecik cenonet .. tapi bila masok . amik kau . hahaha ... nak ke class pun kena cpt .. sebab lift di Msu sangat terhad .. idk why students suka berebut hahaha .. kiddo kiddo kiddo ... hahha .. nak jadikan cerita ... sha pernah .. dgn classmates .. kebetulan sha terlambat hantar assignment so nak bg kat miss .. then terserempak 3guys ni nak hantar assignment budak budak class so shaa pun join la mereka naik offices miss yang terletak di tingkat 15 .. so kitaorang berada di tingkat 5 .. lift penuh sangat dgn student then we have to quee ... ade la guys ni bg cadangan ... naik tangga .. and i was like ? what ??!! the ??!! hell ??!!! hahaha so naik tangga la kami .. sbb nak cepat punya pasal .. dari tingkat 5 ke tingkat 15 . PEHHH . wa ckp sama lu . lutut waa . ketarr ketar like ASDFGHJKL hahaha sumpah penat gila nak mati ... terasa ah kurus skejup . weh kalau naik tangga hari-hari .. kurus lidi sha karang haha ... itu first and last k .. after this no way hahaha ....


so apa lagi sha tak update ek ... sha rasa itu yang terbaru ... ade hari ade masa mood rajin will update later okay baby .. btw happy holidays adik adik .. jaga diri homework jgn lupa buat . hehehe

Assalamualaikum